Kezdőoldal / Érdekesség / A furcsa hotelszoba – Rémtörténet!
A furcsa hotelszoba – Rémtörténet!

A furcsa hotelszoba – Rémtörténet!

Az ember általában mindent megtesz, hogy vakációja tökéletesen sikerüljön, de sajnos gyakran a balszerencse tör borsot az orra alá. Vagy mást.

A furcsa hotelszoba

Egy kedves amerikai pár, Julie és Peter Las Vegasba utazott nászútra. Amikor beléptek jó előre lefoglalt hotelszobájukba, furcsa szag csapta meg az orrukat. Peter nem volt rest, lement a recepcióra panaszt tenni, és követelt egy másik lakosztályt.

motel

Az ügyintéző átnézte a foglalásokat, s sajnálattal közölte: egy konferencia miatt az összes szobájukat kiadták, de, hogy kompenzálják őket, fizettek nekik egy egész vacsorát az általuk választott étteremben, s megígérték, felküldik a takarítókat, hogy megszabadítsák a helyiséget a bűztől.

Peterék kissé lecsillapodva útnak indultak, vacsoráztak, majd beültek egy kaszinóba, ám amikor visszatértek, a gondosan illatosított levegőn át még mindig érezték a fura szagot. Úgy vélték, talán valamelyik drapériába ette be magát, de már túl fáradtak voltak, gondolták, majd másnap reggel lemennek és újra reklamálnak.

Ágyba bújtak, s ahogyan az a nászutasokra jellemző, kicsit meg is szeretgették egymást.

Reggel felkeltek, reggelizni mentek, s Peter ismét a recepciósnak szegezte a kérdést: mi a fene az a rohadt büdös a szobájukban?

Szerencsétlen nő égett, mint a Reichstag, és felküldött néhány illetékest, hogy nézzék át tüzetesebben a szobát, hátha megtalálják a forrást.

A személyzet tagjai egytől egyig a bútorokat vizsgálták, leszedték a függönyöket, a szőnyegeket is felcsavarták, de hiába. Julie egyszer csak egy velőtrázó sikolyra lett figyelmes. Besietett a hálóba, ahol két kollégája az ájulástól akarta épp megmenteni a fiatal szobalányt, aki kezét a szája elé kapva hátrált el a matracától megszabadított ágytól.

Peter és Julie közelebb ment, majd a sokktól elfehéredve vette tudomásul, hogy egész végig egy meggyilkolt nő rothadó hullája fölött aludtak. Ja, igen, nem csak aludtak.

Mi az igazság?

Na, ez az, ami tényleg megtörtént, nem is egyszer. Jan Harold Brunvand folklórkutató 1991-ben hallotta először, de a hírlapok már 1982-ben is cikkeztek hasonló esetekről. Bár a szóbeszéd mindig Vegas-i hotelekről vagy motelekről szól, az Egyesült Államok számos pontján megtalálták már brutálisan meggyilkolt emberek tetemeit az ágy vagy a matrac alatt.

A legkülönfélébb testekre bukkantak, 2003-ban például egy kizárólag apácafityulát és neccharisnyát viselő férfi hulláját húzták ki az ágyból, míg egy másik férfi, akit az ágy alá tömködtek, úgy halt meg, hogy felrobbant a hasában a rejtegetés céljából lenyelt 34 csomag kokain.

Előfordult olyan is, hogy a gyilkos még hetekig egy szobában élt áldozata földi maradványaival, melyet végül egy család fedezett fel, miután szintén elegük lett az iszonytató bűzből.

A legutolsó ilyen esetre 2010-ben derült fény, és az a durva, hogy a leleplezés és aközött, hogy eltűntnek nyilvánították az ott meglelt halott nőt, legalább ötször adták ki azt a szobát. Milyen lehet egy hulla fölött aludni? Vagy, ne adj’ isten, másféle tevékenységeket is folytatni? Nem akarjuk megtudni.

forrás: neon.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top