Kezdőoldal / Érdekesség / BRUTÁLISAN MEGCSONKÍTOTTA MAGÁT A BEGOMBÁZOTT FÉRFI
BRUTÁLISAN MEGCSONKÍTOTTA MAGÁT A BEGOMBÁZOTT FÉRFI

BRUTÁLISAN MEGCSONKÍTOTTA MAGÁT A BEGOMBÁZOTT FÉRFI

A 41 éves ohiói férfi saját péniszét tépte le egy iskola területén. A kiváltó ok vélhetően a varázsgomba volt, a motiváció egyelőre ismeretlen. Az magán kívül lévő férfit meztelenül találták meg.

Kedden egy 41 éves meztelen ohiói férfit találtak az egyik michigani iskola udvarán – írja a Daily Mail. A férfit térdelve találták meg, és a rendőrök megdöbbentve látták: deréktől lefele vérben úszott. Mint kiderült: saját péniszét letépte, miközben bódult állapotban volt.

magic-mushrooms (1)

A férfi a helyszínen üvöltözött, és mindezt akkor sem hagyta abba, amikor a kórházba került. Az orvosok szerint a férfi puszta kézzel tépte le nemi szervét, és csoda, hogy nem vérzett el.

Miután kijózanodott, semmire nem emlékezett. Csak abban volt biztos, hogy a barátai meglátogatták és a városban buliztak, illetve arra, hogy fogyasztott varázsgombát.

A férfi a rendőrök szerint be is tört az iskolába, ahonnan nem lopott el semmit, de betört egy ablakot. Orvosai megvizsgálták a férfi elmeállapotát is, és arra jutottak, korábban semmilyen mentális betegségben nem szenvedett, így a viselkedése és az öncsonkítás kizárólag a kábítószer hatásának tudható be.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top