Kezdőoldal / cinkes / DÖBBENETES MÓDON HALT MEG A BRUTÁLISAN KÖVÉR FÉRFI
DÖBBENETES MÓDON HALT MEG A BRUTÁLISAN KÖVÉR FÉRFI

DÖBBENETES MÓDON HALT MEG A BRUTÁLISAN KÖVÉR FÉRFI

Elképesztő módon érte a halál azt a brit férfit, aki éveken keresztül saját lakása foglya volt, mert hatalmas mérte miatt nem tudott mozogni. Az feleségével élő férfi egy bizarr, otthoni baleset miatt hunyt el.

Az orvosok szerint a 35 éves Samuel Cann halálát az okozta, hogy hosszú évekig elhanyagolta magát. A 250 kilós férfi csak egészségtelen ételeket evett, hamburgeren, sültkrumplin és cukros üdítőkön élt. Így nem meglepő, hogy egy idő után, már nem volt képes mozogni. Néhány hónappal ezelőtt pedig végzetes tragédia érte – írja a Daily Mail.

Cann egyik este tovább maradt fenn a feleségénél. Az éjszaka folyamán azonban kizuhant a kerekesszékéből és képtelen volt felállni. Az asszony annyira mélyen aludt, hogy nem hallotta férje kiabálását. A férfi hajnalig szenvedett a padlón, mire neje felébred és hívta a mentőket. Azonban végül a tűzoltóknak kellett kimenekítenünk a hatalmas testű férfit az otthonából, mert a mentő nem tudta elvinni.

85566

Még éltben volt, mikor kórházba szállították, azonban az esés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy néhány nappal később elhunyt. A vizsgálatok kimutatták, hogy a férfi hirtelen halála szoros kapcsolatban volt az eséssel, azonban kiderült, hogy életmódja következtében már rég életveszélyes állapotban volt.

Cann gyászoló felesége a riportereknek elmondta, évek óta nagyon rossz viszonyban volt párjával, mert mindig a férfi testsúlya miatt veszekedtek. – Sam egyszerűen hallani se akart a fogyásról. Még azt is visszautasította, hogy gyomorgyűrűt kapjon. Rettenetes érzés, hogy egy ilyen bizarr baleset miatt kellett elvesztenem a férjem, még mielőtt segíthettem volna neki lefogyni – nyilatkozta a feleség.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top