Kezdőoldal / Érdekesség / Egy gonosz árva története!
Egy gonosz árva története!

Egy gonosz árva története!

P1120587-001  1942-ben egy Detroitban élő vidám kis család befogadott egy “hajléktalan” kislányt (Rosemary Bell-t), akit -mit sem sejtve- mindenki csak sajnálni tudott. (…pedig ha tudnák mi történt…)
Rosemary-t megszállta valami démoni.. Édesanyját vízbe fojtotta, édesapját pedig felgyújtotta.
Ezt persze a Montgomery család (aki befogadta) nem tudta. Senki nem mondta el nekik, nehogy meggondolják magukat a befogadással kapcsolatban, és a kislány család nélkül, egyedül nőjön fel.

Teltek a napok, a család egy percre sem bánta meg, hogy befogadta Rosemaryt. Azonban a negyedik napon furcsaságok történtek.. Az anya épp befejezte a vacsora készítését, és igyekezett szólni a lányoknak, (Elizabethnek, a család tíz éves lányának, és Rosemarynak). Mikor az anya Rosemary szobája felé tartott, hallotta, hogy a lány valakivel veszekszik, és közben csapkodja magát egy derék szíjjal. Az anya befutott, megkérdezte kivel beszélt, körbe nézett de nem látott senkit sem szobájában. Különösnek találta.

Elizabeth próbálta nyugtatgatni Rosemaryt a vacsoránál de nem sikerült neki .. Csak még idegesebb, és feldúltabb lett. Nem értették mi baja lehet. Az anya vacsora után fürdeni készült, kiengedte magának a fürdővizet, közben kirohant egy percre, mert a szobájában hagyott valamit.. Rosemary addig elbújt a fürdőszobában. Az anya bement, fürdés közben a víz alá bukott, mikor Rosemary kihasználta a pillanatot és őt is vízbe fojtotta .

Ezután, az apa hálójába tartott, mikor egy tűzpiszkáló vasat pillantott meg . Felkapta, majd az apát halálra verte vele, s utána felgyújtotta.

Ezután a pincében találta meg a rendőrség saját magát összevagdosva, és a közeli elmegyógyintézetbe szállították. Az elmegyógyintézetből két év után elszökött és azóta is megpróbál beférkőzni családokba-más személy azonossággal.

Szerző: Miszisz Fira Heffner

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top