Kezdőoldal / Egyéb / FILMRE VETTÉK: SZELLEMEK JÁRTAK A BOLTBAN – VIDEÓVAL
FILMRE VETTÉK: SZELLEMEK JÁRTAK A BOLTBAN – VIDEÓVAL

FILMRE VETTÉK: SZELLEMEK JÁRTAK A BOLTBAN – VIDEÓVAL

Éjszaka a tükörből ránk pillantó alaktalan lények, csempében, vagy penészfoltokban megjelenő arcok – egyesek szerint ezek mind-mind a szellemvilág egyértelmű bizonyítékai. Kíváncsiak lennénk, hogy a szellemhívők mit szólnak a legújabb bizonyítékhoz: a lebegő teás dobozokhoz?

Hosszú másodpercekig lebegett a levegőben, s csak eztán zuhant a földre két teás doboz az apró amerikai városka egy élelmiszerboltjában. Az esetet az ipari kamera is megörökítette, melynek felvételén az látszik, hogy egy vásárló mögött először egy piros, majd egy sárga doboz csúszik le a polcról, lebeg egy keveset, majd lepottyan.

78556

A megdöbbentő eset csak a kamera felvételén vált láthatóvá, az a férfi ugyanis, aki élőben is végignézhette volna a dobozok szellemes utazását, mit sem vett észre a furcsa esetből, ugyanis épp egy másik termék összetevőinek listáját bújta. Aztán pedig előzékenyen visszatette a polcra a szabadabb életre vágyó dobozokat.

– Többször is megnéztem a felvételt, de azóta sem hiszek a szememnek. Fogalmam sincs, hogyan történhetett – mondta a naturtermékeket árusító boltocska tulajdonosa, Michelle Newbold a Daily Mailnek, aki a felvételt a YouTube-ra is feltöltötte.

New boldék családjának egyébként évek óta vannak üzletei a városban, de még csak hasonló sem történt eddig semelyikben. – Talán valaki megtréfált minket, nem tudom. Azt viszont igen, hogy továbbra sem hiszek a szellemekben – folytatta a tulaj.

Mindenesetre, a boltot azóta elözönlötték a “szellemvadászok”. Hogy valóban szellemekről, vagy ügyes marketingfogásról van szó, egyelőre nem tudni. Az azonban biztos, hogy a “meghalok egy csésze teáért” – mondás még sosem volt ennyire aktuális.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top