Kezdőoldal / Egyéb / HALÁLOS KOCOGÁS: ÚJRA ÖLNI FOG KRISZTINA GYILKOSA
HALÁLOS KOCOGÁS: ÚJRA ÖLNI FOG KRISZTINA GYILKOSA

HALÁLOS KOCOGÁS: ÚJRA ÖLNI FOG KRISZTINA GYILKOSA

A kriminálpszichológus úgy véli, magányos szadista lehet a tettes, aki – ráérezvén az ölés ízére – nem fog leállni. A Bors információi szerint óriási erőkkel nyomozó rendőrök tehát versenyt futnak az idővel.

Gőzerővel nyomoznak a kocogógyilkosság néven elhíresült ügyben a ­rend­őrök. A 14 fős nyomozócsoport mellett a kerületi zsaruk és az akciósok is vizsgálódnak.

A rendőrség nem kommentálta a sajtóban megjelent találgatásokat: részben kegyeleti okból, részben a nyomozás érdekei miatt nem beszélnek a részletekről. Azt viszont kategorikusan cáfolták, hogy öt elkövetőt elfogtak a Templom téren. Lapunk úgy tudja, valóban több személyt is elszámoltattak, de őrizetbe eddig még nem vettek senkit.

81774 Fotó:Bors – K. Krisztina férje, Lajos nyilatkozott: úgy tudja, nejét zsineggel fojtották meg

Ismeretes: szerda este Soroksár-Szigetdűlőn meggyilkoltak egy ott kocogó 36 éves családanyát. A környéken élők úgy tudják, hogy K. Krisztinát megfojtották, ezt az információt az áldozat férje is megerősítette.

– Iszonyatosan szörnyű, borzasztó, embertelen, megdöbbentő állapotban találták meg. Nem kellett szegényt azonosítanom sem – nyilatkozta a HírTv Riasztás című műsorának Krisztina férje. – Állítólag nem törték el az arccsontját, csak zsineggel megfojtották – tette hozzá elhaló hangon K. Lajos.

A megjelölt területen több támadásról is hallottak a helybéliek, akik szerint korábban egy kerekes székes áldozatot és egy másik férfit is megöltek már a Szigetdűlő közelében. A rendőrség szerint az elmúlt években Soroksáron nem történt gyilkosság. Közleményükben tudatták: idén a BRFK eddig minden emberölés tettesét elkapta. Ahogy fogalmaztak: még „adósak egy gyilkossal”.

– Bár a rendőrség még nem hozta nyilvánosságra, hogy történt-e szexuális erőszak, az eddig kiszivárgott részletek szexuális indokra utalnak, s a brutális elkövetési mód miatt feltételezhető, hogy a támadó élvezte áldozata kínzását. Ilyen támadás sokkal gyakrabban irányul egy előre kinézett áldozat ellen – magyarázta a hirtelen felállított profilt dr. Végh József. – Az viszont azért is komoly baj, mert az ilyen elkövető nem áll le. Ha rákapott az ízére, újra támadni fog.

borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top