Kezdőoldal / Érdekesség / HORROR: APRÓ FÉMKOPORSÓBAN ÉLT A 15 ÉVES SZEXRABSZOLGA
HORROR: APRÓ FÉMKOPORSÓBAN ÉLT A 15 ÉVES SZEXRABSZOLGA

HORROR: APRÓ FÉMKOPORSÓBAN ÉLT A 15 ÉVES SZEXRABSZOLGA

Hihetetlen borzalmakat élt át egy tizenéves amerikai kislány. A gyereket két drogdíler rabolta el még áprilisban, akik szexrabszolgájukká tették. A kislány hónapokon keresztül egy 10 centis fémdobozban élt.

Megrázó történtről számolt be a Daily Mail. A lap információi szerint a Los Angeles-i rendőrség megtalálta azt a 15 éves lányt, aki áprilisban tűnt el. A gyerekre rettenetes állapotban bukkantak rá a hatóság emberei.

78601

Az eddig meg nem nevezett lányt két drogdíler, Ryan Balletto és Patrick Pearmain rabolta el. A férfiak nem messze Los Angelestől egy marihuána farmot üzemeltettek, ide vitték áldozatukat is. A gyereket naponta megerőszakolták és idegen férfiaknak is bérbe adták közösülés céljából. A kislányt egy 10 centi hosszú fémkoporsóba tuszkolták, ott kellett élnie hónapokon keresztül.

A lány elmondása szerint a dobozon néhány lyukat vágtak, hogy levegőhöz jusson és egy takarót is adtak neki. Ezen kívül egy nagyobb rést biztosítottak neki arra, hogy ürülékét kijuttassa börtönéből. Ritkán engedték ki a cellából, akkor is csak pár percre. Egy ilyen alkalom során sikerült a lánynak értesítenie a rendőrséget, akik bemérték hívását és a segítségére siettek.

article-2378971-1B013972000005DC-741_634x350

A hatóság emberei kritikus állapotban találtak rá a gyerekre, akit azonnal kórházba szállítottak. A két férfit letartóztatták, a nyomozás jelenleg is tart. A rendőrségi szóvivő a sajtónak elmondta, a dílereknél számos kínzóeszközt és fegyvert találtak. Véleményük szerint több fiatal lány is áldozatul eshetett a brutális párosnak.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top