Kezdőoldal / Egyéb / HORROR: SAJÁT KEZÉVEL TEMETTE EL TESTVÉREIT ÉS ANYJÁT A KISLÁNY
HORROR: SAJÁT KEZÉVEL TEMETTE EL TESTVÉREIT ÉS ANYJÁT A KISLÁNY

HORROR: SAJÁT KEZÉVEL TEMETTE EL TESTVÉREIT ÉS ANYJÁT A KISLÁNY

Megrázó történetről számolt be egy nigériai tinédzser, aki egyike volt annak a 92 menekültnek, akik a Szaharában lelték a halálukat. Csodával határos módon a gyerek megmenekült, azonban egész családját elvesztette.

A 14 éves Shafa édesanyjával és három testérével indult el Nigériából Algériába, közel száz másik menekülttel egy jobb élet reményében – írja a Mirror. A Szaharán keresztül vezető utat azonban szinte senki nem élte túl a kislányon kívül, aki megmenekülését követően a BBC-nek mesélte el horrorisztikus utazását.

A gyerek elmondása szerint kezdetben egy teherautón utaztak, ami az út közepén lerobbant, hamar felélték a vizüket, ezt követően kezdtek elhullani az emberek. – Nagyjából tizenöten haltak meg második nap a kiszáradás következtében.

83289

Közel száz ember halt meg az út során. (A kép illusztráció)

Shafa és családja nem adták fel, tovább mentek a sivatagban, de pár napon belül őket is elérte a végzet. A lány három testvére és édesanyja nem bírták tovább és szeme láttára haltak meg. – Egyedül, a sivatag közepén temettem el őket. Én is fel akartam adni a harcot, de mint egy csoda, megjelent egy motoros, aki megmentett – mesélte megrázó történetét a kislány.

A gyereket a hatóság emberi egyetlen élő rokonához, a nagymamájához vitték és megkezdték a kutatást az elhunytak után. Mostanáig 92 holttestre bukkantak, akik Shafa társai voltak. Az eset hatalmas visszhangot váltott ki Nigériában, ahol azóta egy olyan törvényen dolgoznak, ami megtiltaná a gyerekeknek és asszonyoknak, hogy kivándorolhassanak az országból.

Forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top