Kezdőoldal / Egyéb / Húsevő férgek keltek ki egy póthajból, ami egy hulláról származott!
Húsevő férgek keltek ki egy póthajból, ami egy hulláról származott!

Húsevő férgek keltek ki egy póthajból, ami egy hulláról származott!

Egy kenyai nő rossz vásárt csinált mikor műhajat vett, ugyanis az húsevő férgekkel volt tele!

A hatóságok kiderítették, hogy a nő olyan műhajat vásárolt, amelyet egy holttestről vágtak le. Irene Myanogh a műhaj felrakása után nem sokkal, erős fejfájásra panaszkodott, és mivel a panaszai nem múltak a fájdalom csillapítóktól sem, ezért orvoshoz fordult. A helyi kórház vér tesztet, és agyi CT-t végzet, ami nem mutatott eredményt, negatív lett.

A fájdalmai nem múltak, ezért visszament az orvosához. Az orvos ezután a fejbőrét vizsgálta meg, és nagy meglepetésére, olyan húsevő férget talált, amely akkorra már megtámadta a nő fejbőrét, és roncsolta már a koponya csontot is. A orvosi szakértők úgy vélik, hogy miután felhelyezték a nőnek a műhajat, idővel a tojásokból kikeltek a férgek. Minden bizonnyal a haj eredeti tulajdonosa is szenvedett hasonló tünetekkel – talán a halálát is a húsevő férgek okozták.

148708277_ddd2569365_oEgy kifejlett húsevő férget láthatunk a képen!

A fodrász szalon tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy a teljes hajkészletét eladta abban az időben amikor a nő is vásárolt, összesen 150 darabot, de más ügyfelek nem panaszkodtak hasonló problémával.

A pórul járt nő haját leborotválták, és két hétig antibiotikum kúrára írták fel. A műhajat forgalmazó cég igérete szerint, kárpótolni fogják a nőt a szerencsétlen helyzet miatt.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top