Kezdőoldal / Egyéb / Kísértetet fotóztak a temetésen.
Kísértetet fotóztak a temetésen.

Kísértetet fotóztak a temetésen.

Mintha a halott szelleme ragaszkodott volna egy utolsó fényképhez a saját temetésén. 

ghost1

A kép 1955-ben készült Grass Valley városában California államban Arnold DeRose búcsúztatásakor. A férfi 76 évet élt és veseelégtelenségben hunyt el. A fotót hosszú éveken keresztül őrizgette a család, mikor is az egyik dédunoka Joseph Dobrean az emlékek között kutakodva ráakadt a rég nem látott felvételre.ghost2

„Egyből feltűnt hogy valami nem stimmel!” Mondta a 45 éves férfi és jobban szemügyre vette a képet. „Először nagyítóval nézegettem, majd a digitális technológiáknak és a modern kor vívmányainak köszönhetően alaposabban is megvizsgálhattam. Akkor már nem csak azt tudtam biztosan hogy a fényképen egy kísértet is szerepel, hanem azt is hogy az a dédnagyapám.”

ghost3 Elsőre fel sem tűnik hogy a tömeg előtt felravatalozott koporsón egy idős ember ül, igaz csak a körvonalai kivehetőek és azok is eléggé életlenek, de felnagyítva és kellő mértékben kontrasztosítva egyértelművé válik hogy valóban szerepel még valaki a csoportképen.

Arnold

 Arnold DeRose

 A szkeptikusok mindig ugyan azt mondják. Fotózási hibáról beszélnek, vagy nem ritkán egyszerű hamisítványnak titulálják ezeket az úgynevezett kísértetfotókat. Vajon Mr DeRose szelleme valóban jelen volt 1955-ben akkor és ott? Vagy csak Joseph Dobrean nevetséges tréfája lenne az egész? Sajnos manapság rengeteg állkísértetfotó lát napvilágot különböző képszerkesztő programok és azok felhasználóinak köszönhetően. Néha a szakértőkön is kifognak a jól sikerült hamisítványok.

[PA]

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top