Kezdőoldal / Érdekesség / Lecsukták, mert megerőszakolták
Lecsukták, mert megerőszakolták

Lecsukták, mert megerőszakolták

Dubaj – A poklok poklát éli meg egy fiatal norvég nő, Marte Deborah Dalelv (24). A Katarban dolgozó lányt 16 hónap börtönre ítélték első fokon, mert egy Dubajban tett kiránduláson megerőszakolta egyik kollégája.

Az ottani törvények szerint hiába követték el a legszörnyűbb bűntettek egyikét ellene, csak az számít, hogy ő hajadon létére szexuálisan érintkezett. Ezt pedig súlyosan büntetik az arab országban.

16_o_-dubai– Márciusban elutaztunk Dubajba a kollégákkal, ahol néhány hivatalos megbeszélés után elkezdődött a céges buli. Egy plázában iszogattunk, bevallom, nem keveset. Az egyik férfikollégám felajánlotta, hogy visszakísér a szállodába. Egyszer csak berántott a szobájába, ám amikor tiltakozni akartam, azt mondta: nyugodjak meg, ő a kanapén alszik majd és csak vigyázni akar rám. Hamar elaludtam, mert hatott az alkohol. Másnap reggel arra ébredtem, hogy meztelen vagyok, és ő a hátamon fekszik. Próbáltam kiküzdeni magam alóla, de sokkal erősebb volt, mint én – mesélte megtörten a VG nevű norvég lapnak a lány, aki nem hagyhatja el az arab országot. Marte ugyanis ahelyett, hogy segítséget kapott volna a rendőröktől, vádlott lett.

– Egyszer csak valaki kopogott, így vége lett a szörnyűségnek. Én azonnal felkaptam a ruhám, és rohanni kezdtem. A recepción hívtam a rendőrséget – mesélte a lány, akit azonnal az őrsre vittek, ahol egy újabb rémálom kezdődött. Hiába állapítottak meg sérüléseket intim helyeken, azzal vádolták meg, hogy csak azért találta ki a mesét, mert így akarta megúszni a büntetést azért, mert hajadon lányként szexelt.

A vicc az egészben, hogy a férfit, aki az erőszakot elkövette, a rendőrség egy DNS-teszt segítségével azonosította, de szintén „csak” házasságon kívüli szex miatt ítélték el, az erőszak még csak említés-
szinten sem került szóba a tárgyalásán.

Marte az első tárgyalása alatt a munkáját is elvesztette, a katari lakberendezési bolt arab tulajdonosa szerint ugyanis az ügyben ő a hibás.

forrás: blikk.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top