Kezdőoldal / cinkes / MÚMIÁT CSINÁLTAK A 19 ÉVES RÁKOS FIÚBÓL AZ ORVOSOK
MÚMIÁT CSINÁLTAK A 19 ÉVES RÁKOS FIÚBÓL AZ ORVOSOK

MÚMIÁT CSINÁLTAK A 19 ÉVES RÁKOS FIÚBÓL AZ ORVOSOK

Nem vették észre időben a fiatalembernél a daganatot, ami majdnem az életében került. Mikor másodszor is kiújult, megint hazaküldték, holott egyértelmű volt, ugyanaz a betegsége, amely ráadásul az életét is veszélyezteti.

A brit Stuart Hutchison kálváriája 2011-ben kezdődött, amikor fejfájásra, és szédülésre kezdett panaszkodni, amire korábban sosem intenzíven példa – írja a Daily Mail. Az orvosok akkor azt mondták neki, egy fülgyulladás miatt van az egész, de mielőtt belehalt volna, észrevették, hogy valójában agydaganata van, amit aztán sürgősen eltávolítottak egy négyórás műtét folyamán.

Majdnem a fiú életébe került a hibás diagnózis, de ennek ellenére sem lettek figyelmesebbek az orvosai, ugyanis múlt héten megint sürgősségi műtétre volt szüksége, hiszen ismét agydaganata lett, amit most is mint korábban, először félrediagnosztizáltak. Habár Hutchison jelezte, hogy megint nincs túl jól, azt mondták neki, ez csak egy ciszta, nem kell mitől tartania.

A fiú a második életmentő műtétnél már olyan erős sugárzást kapott, hogy konkrétan múmiát kellett belőle csinálni, hogy ne roncsolódjanak az arcszövetei. Igaz a nagyon agresszív rákos daganatot március első hetében eltávolították, de még nem tudni, mennyiszer kell sugárkezelést kapnia. A fiú tarkóján most egy cipzárszerű varrat van, ami csak arra vár, hogyha szükséges ott újra felnyissák az agyát.

89524

A második daganatot januárban Hutchison maga tapintotta ki, de hamar lepattant az orvosokról, akiknek a második baklövését már nem nézte el sem ő, sem a családja, Feljelentették a háziorvost és a kezelőorvosait is, mert biztosak voltak benne, mindannyian hanyagul álltak a fiatalemberhez.

Anyja szerint a 2011-es esetnél akkor sem foglalkoztak a fiával, amikor már beszélni sem tudott és a jobb karját sem tudta már mozgatni. Amikor már az ágyból sem tudott kiszállni a sürgősségire került, ahol az utolsó pillanatban távolították el az agyából a hatalmas méretű rosszindulatú daganatot.

ad_129317403

A második daganat felfedezésekor hiába érvelt a fiú azzal, hogy a tünetei ugyanazok, ráadásul megmutatta, hol van a daganat, azzal rázták le, az csak egy ciszta, ne foglalkozzon vele. Ekkor elment máshova és kért egy újabb szakvéleményt, amely megerősítette a gyanúját.

Ha hisz a szakembereknek, már nem élne. A kórház felajánlotta a támogatását a családnak, illetve jelezték, hajlandóak a párbeszédre.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top