Kezdőoldal / Érdekesség / Sikerült a dimenzió utazás? – Philadelphia kísérlet
Sikerült a dimenzió utazás? – Philadelphia kísérlet

Sikerült a dimenzió utazás? – Philadelphia kísérlet

A Philadelphia kísérlet képzeletbeli volt, egy dezinformációs terv, hogy eltereljék az emberek figyelmét a valódi kísérletről. A Philadelphia kísérlet egy csalás – állították sokszor a médiákban, hogy elvonják az emberek figyelemét a valódi Philadelphia kísérlet utáni nyomozástól, amelyet nem Philadelphia közelében végeztek.

th05

 

Sorállományú katonák valóban sérülést szenvedtek, és mivel a kérdezősködések kockázata megvolt, a fedő történetre hathatós felvilágosítást adtak a kérdezőknek, hogy azok zsákutcába jussanak. A valódi kísérlet a dimenziók közti mozgással – amely bekövetkezhet természetes körülmények között is a bolygótokon – egy raktárban végezték Kansasben – távoli falusias, gyakorlatilag lakatlan területen végezték, ahol ritkán terültek el a farmok. A terület csak a vetés és a betakarítás idejére népesült be.

Heves nyomás hatására – amilyen a Föld középpontjában is előfordul – a 3. denzitásbeli anyag energiasugarakat bocsájt ki, amely hasonlít ahhoz, ami természetesen előfordul a 4. denzitásban. Ezen sugarak a Föld magjából alkalmanként gyorsan törnek ki, amelyek például a Bermuda-háromszögből jelentett problémákat okozzák, ahol hajók vagy repülőgépek tűnnek el, majd újból előbukkannak. Alapvetően a 3. denzitásbeli anyagnak ideiglenesen megzavarodik a normál vibrációs frekveniája, és a 4. denzitás állapotába mozdul át.

philad1

 

Ez hasonlatos ahhoz, amit mi csinálunk a kontaktákkal, amikor arról számolnak be, hogy átmentek a falakon. Azonban az emberek kezében, akik információt szereztek az önmagukat-szolgáló idegenektől, hogy hogyan kell ezt csinálni, ez a képesség katasztrófálisnak bizonyult. A 4. denzitásba való mozgáshoz több kell annál, hogy az anyagot bombázzuk a kompressziós feszültség pontjáig. Teljes áthelyezést igényel, és ha az illető vissza akar térni, teljes visszahelyezést.

Olyan emberek vezették ezt a kísérletet, akik azt az eligazítást kapták, hogy nem kell törődniük a katonákkal, akiket a kísérlethez használtak, hogy mi lesz velük. Inkább, mint hogy tétovázzanak, tudván, nincs minden paraméter a helyén, nekiláttak. Az alany, akit bezártak egy fémdobozba, részben a 4. denzitásban maradt a konténerének darabjaival együtt. Ők természetesen mind meghaltak, de a kísérlet szemtanúi és a kisegítő személyzet, akik az alanyokkal csak éppen mostanában érintkeztek, sokan vannak.

A kormányzat kitervelte a kísérlet megismétlését, amely részben részben távol folyt (?), elég annyi, hogy a történet – akárcsak az eredmények – hasonlóak voltak. További alanyokat (katonákat) használtak fel, tudva a valószínű eredményt, de legtöbbjük túlélte, hogy megbeszélhessék maguk és a családjuk között. Minden titok kiszivárgott, így a nyomozók rossz nyomon jártak, és a rossz résztvevőkkel beszéltek!

forrás: zetatalk.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

A felhasználók hozzászólásáért az oldalunk nem vállal felelőséget!

live webcam girls
Scroll To Top